Dario i Helena u drugoj emisiji uživo plesali su slowfox.

Svojim prvim plesom razbio je sve stereotipe, samo da se još malo otkoči. Kako su sami rekli u prošloj emisiji Marko Ciboci ih je cibocnuo. Sa svojim prijateljima i suradnicima razradio je plan uspjeha za ovu emisiju koji nije htio otkriti pred kamerama. Dariu je najbolja godina bila 2022. jer mu se rodila kćer. Tad kao da je našao neku dodatnu snagu. Bit će mu čast da večeras može plesati za kćer. 

"Mislim da neće više trebati krasti ocjene jer je ovaj put bilo dosta sigurnije. Bili ste super napredovali ste i samo dalje u tom smjeru", započela je komentare Larisa.

"Jako dobro ti karatkerno leži ovaj ples, bilo je otmjerno, galantno iako mrvicu ukočeno. Gdje god gledaš u studiju zamisli da gledaš u Helenu i sve će biti dobro", istaknula je Franka.

"Možda ti nalijepimo slike Helene po studiju. Štogod ti da taj žar iskoristi to. Ovo je bilo puno bolje nego prošli put. Važno mi je da ideš u pravom smjeru", poručio je Igor.

"Hvala bogu da za standardne plesove nisu potrebni kukovi. Vidi se da si po profilu pravi standardaš. Vidim da odlično slušaš svoju partnericu i savjetujem ti da sljedeći put više vodiš ti nju", zaključio je Marko.

U prvoj emisiji uživo plesali su cha cha cha i to je bio pravi politički ples, a Dario je pokazao da je on pravi političar izvan okvira. „Meni su rekli da imam uvijek političke odgovore. Definitivno si bio simpatičan na plesnom podiju, no kukovi su još zahrđali, trebalo bi to podmazati. Čak bih rekao da si bolji plesni pozer nego plesač. Meni je fascinantno kako ti ne skidaš taj osmijeh s lica“, detaljan je bio Marko Ciboci. Za prvi ples osovjili su 18 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju