Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš u četvrtoj emisiji uživo plesali su tango.

U prve dvije emisije bili su jedan od tri najbolje ocijenjena para, a u prošloj emisiji osvojili su najviše bodova žirija – 35 te očarali ludom borbom. Plesali su paso doble za koji je žiri imao samo riječi hvale. „Bojana ti si kao vojnik. Nevjerojatno kojom snagom ti izvodiš to sve. To je fantastično. Gledala sam te u kazalištu nebrojeno puta, ali ovakvu te još nisam vidjela. Stvarno mi se dopalo“, naglasila je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić je dodao: „Ja bih rekao da je ovo bilo malo drugačije nego prošli put. Drugačija Bojana koja mi se jako, jako sviđa. Samo tako dalje...“
„Bojana ja ne znam šta ti je ona struja na početku napravila, ali sve si nas očarala. Samo tako nastavi dalje, zadrži točno ovaj stav, ovaj duh“, istaknula je Franka. „Za plesačicu je puno teže plesati dobar paso doble u odnosu na plesača, ali moram priznati da je tvoja uloga bila odlična. Ti dižeš ljestvicu iz tjedna u tjedan“, pohvale je redao Marko Ciboci.

Jedan mjuzikl koji je osvojio svijet u izvedbi para koji je u prošloj emisiji osvojio tri devetke od žirija. 

"Ovo je bilo jako dobro. Možda malo više uzemljenja i malo si se na kraju borila sa tom rekvizitom, ali dobro je bilo", komentirao je Igor Barberić.

"Jako zanimljiv koncept, sviđa mi se. Mislim da je bilo jako zahtjevno uklopiti rekvizitu s tangom. Danas mi je nekako falilo kontakta među vama i kao što Igor kaže uzemljenja", istaknula je Larisa Lipovac Navojec. "Bojana da je ovo bila prva epizoda ovo bi bio daleko najbolji ples, ali sad smo u četvrtoj emisiji. Čekamo Bojanu iz paso doblea da se vrati", kazala je Franka.

Osvojili su 30 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju