Ana i Mario u šestoj su emisiji plesali valcer.

Zvijezda koja je prošli put izazvala pravi show zamijenivši se sa svojom sestrom blizankom. Mario je priželjkivao valcer, a Ana sambu. Publika je odabrala valcer i Ana je izgubila okladu te morala masirati Marija.  

 

"Zna se i vidi se da ste jako dobar tim. To je jako važno. Mario te tako dobro usmjeravao i vodio. Još par vježbica s keksićima i to će onda biti bolje. Tako si lijepo pokrete rukama odrađivala, tako je lijepo to vidjeti. Baš sam te s ponosom gledala, bilo je razigrano, lepršavo i predivno", poručila je Franka.

"Ja bih htio pohvaliti ta ramena, ja obožavam kad se dogodi napredak i ja bih to pohvalio", kratko je komentirao Igor.

"Samo želim pitati Igora čija je ramena gledao? Ne bih se složio s tobom, iskrivljavalo je cijeli frame, ono što je meni smetalo je kad radiš neke slobodnije pokrete je da se malo više oslobodiš. S druge strane mi se jako svidjelo kako si pratila partnera cijelo vrijeme bez obzira gdje te vodio vjerovala si mu. Bravo", poručio je Marko.

Larisa je komentirala na francuskom, a Marko je prevodio: "Ovo je najljepši valcer koji sam vidjela, sad želim vidjeti to još jednom. Ni sama ne bih tako otplesala." Gledatelji i žiri za proljetni valcer dodijelili su im 37 bodova.

Prisjetimo se, prošle nedjelje Ana i Mario su uz gošću Luciju izveli opasni tango za koji su od žirija osvojili 31 bod. Ana i njena sestra blizanka napravile su pravu pomutnju u studiju. Teško je bilo razlikovati ih. Na kraju nastupa kad su nastupili komentari žirija, svi su bili uvjereni da pokraj Marija stoji Ana. No, po završetku komentara otkrile su da je to Lucija i na taj način prevarile sve prisutne. Bio je to trik koji je obilježio večer i unio dodatnu zabavu na plesni podij.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju