U petoj emisiji Ana, Mario i Lucija plesali su tango.

Na podij dolazi zvijezda koja je uspjela izaći iz svoje zone komfora. Večeras Ana pleše uz sestru blizanku Luciju. Mariu je jako drago da će plesati sa sestrama, a kroz tjedan s njima mu je bilo jako zanimljivo. Nakon sporta u kojemu se nisu zajedno borile, sad imaju priliku zajedno se boriti na plesnom podiju. 

"Plesala si sad sa sestrom, jako ste slične, ali može se vidjeti koja je koja po tome što jedna sad već jako dobro pleše. Pripazi još malo s tim ramenima, ali jako dobro", komentirao je Igor.

"Ono kad ste stale na podij, mislim da su svi doživjeli fantastično iskustvo. Izgledom ne bih skužila koja je koja, ali plesom se da videti. Iznijela si tu jednu borbenost i tako mi je drago da smo te sačuvali prošli tjedan", istaknula je Franka.

"Vidi se da ti stvari i informacije počinju sjedati u tijelo i tako si nagazila, ali moraš paziti da malo ne pregoriš kao što se danas dogodilo. Ja sam siguran da ti to možeš bolje. Kad si osjetila da možeš onda si dodala još gasa, napredak je vidljiv", poručio je Marko.

"Ja mislim upravo suprotno od Marka, mislim da je gorilo sve. Mene ste uspjele zamađijati, da ti si izgradila svoje tijelo, dobila si izražaj koji je potreban za trešnjicu na vrhu. Iz toga se vidjelo da si to ti, meni je ovo bilo super", zaključila je Larisa.

Žiri je komentirao, a na kraju je Mariova partnerica otkrila da su komentare uputili krivoj osobi jer je ona Lucija, a ne Ana. Trik je upalio! No, Ana i Mario osvojili su 31 bod žirija.  

 

Prošle nedjelje Ana i Mario otvorili su emisiju na temu filma Pretty woman, a izveli su cha cha cha za koji su od žirija osvojili 27 bodova. Ani je to jedan od najdražih filmova pa je otkrila da je prava romantičarka. "Meni je ovo jedan od dražih filmova i baš mi je drago da si ga ti utjelovila. Ciboci je spomenuo čizme, meni su top i ne slažem se s njim po pitanju nogu, meni su izvrsne. Samo da prodiše to gore, ali ipak si nas zavela", istaknula je nakon njihovog plesa Larisa Lipovac Navojec.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju