Ana i Mario u drugoj emisiji uživo plesali su jive.

Sportašica koja svoj profesionalne vještine vješto primjenjuje u ples. Mentor Mario kaže da Ana ima čak i previše energije i da to moraju smiriti. Ana želi naučiti Marija da se na trening nikad ne kasni. Anina nezaboravna godina je 2011. kad je postala svjetska prvakinja u taekwondou.

 

"Malo je bilo u prošloj emisiji sigurnije, onaj plesni stil ti je bolje ležao. Danas je bilo malo kao po jajima, ali jive je užasno težak i ja sam sigurna da ćeš ti to jako dobro odraditi u budućim izvedbama. Samo tako dalje u sportskom duhu", započela je Larisa.

"Ja se ne bojim za tebe i znam da možeš uprt i radit. A ti imaš prirodni šarm i mislim da ti to možeš pojačati i zapaliti. Samo pojačaj taj šarm i uči korake", poručio je Igor.

"Ona zvijezda je bila fenomenalna. Svaka čast! Što se tiče kickova možda bi trebalo malo poraditi na njima. Što se tiče onog što je mentor spomenuo, trebalo bi poraditi da bude manje tih žabaca jer bilo je močvarno", slikovit je bio Marko.

"Mislim da ti imaš jednostavno onaj X faktor koji treba u nastupu bilo kakvom. Ti imaš sportski duh i ne odustaješ tako lako pa samo hrabro tako dalje", istaknula je Franka.

 Osvojili su 22 boda žirija.

Ana i Mario u prvoj emisiji plesali su paso doble u kojemu je Ana imala prilike pokazati svoje sportske vještine. „Kako ti stoji ovaj ples! Kako si i sama rekla imaš tu snagu, eksplozivnost. Ti si u ovom plesu zapravo sama pobijedila bika, još da samo spustiš malo ramena i dodaš fokus u okretima i mislim da ni Ciboci neće naći manu“, komentirala je Franka. Osvojili su 26 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju