Uzbudljiv dan pun iznenađenja očekuje top 21 kandidata MasterChefa.

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Nakon prve noći koju su zajedno proveli u vili, počela su padati prva prijateljstva, a Ivica Višić je taj koji će Wannape Ponyon od sada prevoditi sve što ona ne bude razumjela. Leo Jurišić očekivao je da bi mogao imati poteškoća zbog inzulina kojeg prima, ali sve, kaže, prolazi bolje od očekivanog. Ukućane je zanimalo štošta vezano za hidžab Emine Bajramović, a  ona im je spremno odgovorila na sva pitanja. Natjecatelji su spremni za sve izazove i svjesni su što ih sve očekuje. 


U kuhinji, u kojoj će po prvi put kuhati svi zajedno, dočekat će ih žiri – Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić. Ondje će svaki natjecatelj dobiti pregaču sa svojim imenom. ''Uzmite je i nosite s ponosom'', poručuje im Stjepan. Osim pregača dobit će i crni rokovnik koji je jedino što će moći unositi sa sobom u MasterChef kuhinju.


Ispod kutije iznenađenja kandidate će dočekati upitnik i tri seta bešteka. Za kuhanje imaju na raspolaganju 90 minuta i neograničen broj namirnica koje će izabrati u trgovini. ''Današnje jelo mora ocrtavati vaš karakter, vaše ideje, vas kao osobu kako se želite prezentirati, vaš život'', rekao im je Damir.


A kako će se kandidati prezentirati na tanjuru te hoće li zadovoljiti očekivanja žirija, doznat ćemo večeras u novoj epizodi MasterChefa.