Marko Kolak: ''Umrlo je sve u meni što se tiče MasterChefa. Postaje preteško!''

 U novoj epizodi MasterChefa vidjet ćemo dvostruku borbu – pet kandidata nastojat će izboriti imunitet, dok će četiri kandidata koji su u prethodnom izazovu donijeli najlošija jela, morati replicirati jelo svjetske kuhinje u eliminacijskom izazovu.

Ponosna petorka – Leo Jurešić, Anita Vuković, Lora Cepetić, Tihomir Krklec i Luka Marin u borbi za imunitet morat će svladati nekoliko prepreka. Tko od njih najuspješnije savlada i zadnju dobit će imunitet i biti pošteđen eliminacija u sljedećem krugu.

U prvoj fazi očekuje ih test osjetila, odnosno putovanje po hrvatskim regijama. S povezom na očima u svega dvije minute morat će pogoditi što više namirnica. ''Mislim da bih tu mogla dobro proći'', kaže Anita koja će se prva javiti za probavanje namirnica. Lora će pak otkriti da je tijekom fakulteta i za posao imala dosta profesionalnih kušanja i da je to nešto što se uči.
Kandidati će moći pogađati i više puta dok ne daju konačni odgovor, a pred njima će se naći, između ostalog - paprenjak, skuša, zagrebački svježi sir, blagi ajvar, pekmez od šljive...

Za razliku od njih Ivana Ivić, Marko Kolak, Nikola Kotur i Maja Jalšovec borit će se za ostanak u showu, ali jedan od njih na kraju će ipak morati napustiti MasterChef. Za zadatak će dobiti repliciranje tradicionalnih jela s Bliskog istoka uz mali MasterChef tvist - punjene smokve, dip od svježeg sira uz salatu od rajčice, janjeće kofte s flat breadom, zatim zelenu šašuku s paprikom i mladim špinatom.

''Pao mi je kamen sa srca kad sam vidjela flat bread, jer to stvarno često radim'', komentira Maja. ''Mislim da je umrlo sve u meni što se tiče MasterChefa. Postaje preteško. Nemam znanja da još uvijek mogu konkurirati'', rekao je Marko.

Hoće li Maju spasiti flat bread te jesu li Marku uistinu postali preteški novi MasterChef izazovi doznat ćemo večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju