Samo će jedno jelo odnijeti pobjedu

Stjepan, Goran i Mario probat će samo odabrana jela MasterChef kandidata, a samo jedan natjecatelj može odnijeti pobjedu u ovom izazovu i veliku prednost u narednom zadatku. Na pomolu su napeti trenuci jer će samo najbolji tanjuri osigurati prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Tko će zasjati i osigurati prednost u idućem izazovu?

Neka jela će impresionirati žiri svojom kreativnošću i okusima, dok će neka samo izgledati dobro, ali okusima neće zadovoljiti zahtjevne kriterije. Kandidati su morali pripremiti jela koja podsjećaju na jednu od tri destinacije – Maldive, Maltu i Monako. Sergio će s optimizmom pristupiti kušanju jela, naglašavajući da je zadovoljan svojim tanjurom. „Ima super tanjura i čistih radnih jedinica. Moje ime očekujem čuti 50%“, izjavit će Sergio dok bude iščekivao konačni sud žirija.

Elva će se također nadati pozitivnim kritikama za svoje jelo koje će nazvati „Šarena piletina“, dok će Petar podijeliti svoje razočaranje zbog još jednog tanjura s piletinom: „Kad sam vidio piletinu, pala mi je volja za kuhanjem, jer svaki drugi izazov dobijem piletinu.“

Žiri će biti suočen s teškim odlukama, a pohvale će stići za neka izvanredna jela. „Da mi netko servira ovo jelo kad dođem na Maldive, ne bih imao nikakve zamjerke“, komentirat će chef Stjepan o jednom od jela inspiriranom egzotičnom destinacijom.

Na kraju, žiri će morati odabrati između nekoliko izvanrednih tanjura, ali samo će jedno jelo donijeti pobjedu i značajnu prednost u idućem izazovu. Tko će odnijeti pobjedu i istaknuti se u ovom kulinarskom dvoboju, saznat ćemo uskoro!

MasterChef, 23.10., nakon - 1 NEUREDNOST Jedna je stvar razljutila chefa Stjepana! Što vi mislite o tome?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju