Ivica Višić: ''Ovo je drama nad dramama!''

Pred plavim MasterChef timom pod vodstvom Maje Šabić težak je zadatak. Moraju nominirati kandidate za eliminacijski test, ali nominirati mogu samo polovicu tima. Naime, u nominacije idu samo ona četiri kandidata koja su kuhali, a ostala četiri koji su kušali ne mogu biti nominirani, ali mogu dati svoju nominaciju. ''Osjećaš se krivo, jer htio si biti objektivan, a na kraju si zeznuo svoj tim'', rekla je Lucija Kerečin koja je u ovom timskom izazovu bila kušačica.

''Da treba opet bih ponovila prošli izazov, jer sam stvarno uživala'', kaže Andrea Dević prije nominacija za eliminacijski izazov te dodaje: ''Malo sam nervozna, jer mi je to prvi stres test. Žao mi je što sam u stres testu. Ne bih htjela ići doma još''.

''Ne mogu vjerovati da sam u ovoj situaciji da sudjelujem u nominacijama, a nisam gledala nikoga kako kuha nego sam samo kušala'', ističe Matea Alduk. Nakon kušanja jela, Ivica Višić nije dao ni jedan glas za svoj, plavi tim.

''Dali ste nam najbolje svoje tanjure do sada, ali nagrade nema. Vas četiri postavili ste svoja leđa za vaš tim. Nažalost, vaš tim vas je i koštao eliminacija. Donijeli su prevagu i proglasili su jelo crvenog tima boljim, a vas doveli u stres test'', sumirao je Damir.

Stjepan im je potom priopćio da kuhari zamjene mjesta s kušačima te se dogovore koju će osobu spasiti. Napisat će ime osobe za koju smatraju da je najbolji kuhar i da ne treba napustiti MasterChef. ''Ovo je drama nad dramama'', istaknuo je Ivica.

Iako je Lora Cepetić cijelo vrijeme kritizirala vođu svog crvenog tima, a nije ni htjela biti dio njega, na kraju ipak zaključuje kako je njihova pobjeda bila zaslužena i da su pripremili vrhunska jela. Kandidati koji će se naći u stres testu će morati replicirati jelo mladog chefa Kristijana Godinića koje je inspirirano prirodom, u skladu s njegovim potpisom redefiniranja hrvatskih tradicionalnih jela.

Dok se plavi tim priprema za stres test, crveni će tim otvoriti u vili temu veganstva, a Maja Jalšovec će im otkriti neka osobna iskustva s veganskom prehranom.

Tko će od kandidata dobiti poštedu, a tko završiti u eliminacijama te naposljetku i ispasti iz MasterChefa, doznat ćemo već večeras.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju