Žiri je rekao svoje! Koje je vaše mišljenje?

Vođe timova u prvom gastroduelu MasterChefa bili su Asmira i Luka. „Odabir vođa mi se čini genijalan. Doslovno old school protiv new schoola", komentirao je Leon. Asmira je odmah posegnula za crvenom pregačom, pa je Luki ostala plava, ali i mogućnost da prvi bira osobu za svoj tim. Izabrao je Gaiu, Ivana, oba Petra, Dominika, Kristinu, Piera, Ana-Mariju, Leona i Mateju. U Asmirinom timu završili su Antonia, Lara, Sara, Manuel, Ivana, Maja, Meri, Josip, David i Miroslav.

„Marko je bio jučer kaotičan i bilo me strah preuzeti odgovornost za to da bude najslabija karika. Dobila sam tri srčana, gledajući ga jučer odozgo“, rekla je Asmira koja je birala zadnjeg kandidata, a ostali su još samo Miroslav i Marko.

Budući da nije odabran u timove, Markovo mjesto bilo je na galeriji. „Mislim da je dobro biti na galeriji i gledati odozgo“, komentirao je, a potom saznao da, osim što neće kuhati, siguran je i od sljedećih eliminacija i osigurano mu je mjesto u top 22.

Asmira je za pomoćnicu izabrala Antoniu, a Luka Gaiu. Morali su napraviti šest tanjura po timu, a jela su morala biti identična u prezentaciji i okusu. Na kraju, poneka su jela bolje, a poneka lošije kopirana. Različite tanjure za pojedina jela žiriju je donio i crveni i plavi tim.

Tko je po vama imao bolja jela? Jesu li vam se više svidio old school ili new school tim? Odgovorite nam u anketi:

Koji tim je po vama izbacio bolja jela?

glasova:

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju