Modernija i kompleksnija jela donijela su pobjedu plavom timu!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Zadatak crvenog i plavog tima bio je skuhati tri slijeda jela. Vođa i njegov pomoćnik kuhali su s jedne strane zida, a ostatak tima izmjenjivao se u kuhanju s druge strane, u grupama po troje kandidata.

Trenutak u kojem su se morali izmijeniti označen je zvučnim signalom. Vođa tima morao je isplanirati koji kandidat kuha koji segment jela. Tijekom pripreme jela ni vođa ni pomoćnik nisu se mogli vidjeti s ostatkom tima. Time se testirala njihova sposobnost komunikacije.

 

„Gledam u original i mislim si da izgleda predivno i da naš, koji je trebao biti kopija, tako ne izgleda“, komentirala je Ana-Maria. „Potonule su mi sve lađe kad sam vidjela tanjur. Nadam se da će nas okusi izvući“, osvrnula se Gaia na različite tanjure originala i kopije.
Žiri je zaključio da su jela, s obzirom na kaos koji je bio u kuhinji za vrijeme dovikivanja kroz zid, bila dobra.

 

Luka je smatrao da je zbog modernijih i kompleksnijih jela ipak bolje prošao njegov plavi tim, a žiri je to i potvrdio. „Nije nam bilo teško odlučiti“, rekao im je Stjepan. Zbog poraza u gastroduelu članovi crvenog tima odlaze na stres test, a netko od njih će u njemu posljednji put kuhati u MasterChef kuhinji. Tko će to biti, doznat ćemo uskoro.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju