Jeste li znali da njegovu pjesmu možete čuti u američkoj hit seriji?

Iskusni kvizaš, 48-godišnji Lovro Jurišić, pokazao je sjajno znanje i natjecateljski duh, no na njegovu žalost, nije uspio obraniti iznos od 15.000 eura, pa je tako netočnim odgovorom kviz napustio s 1.000 eura. Na posljednjem pitanju "Koju pjesmu Miše Kovača možemo čuti u TV seriji The Walking Dead: Dead City iz 2023., kao sredstvo privlačenja mrtvaca? A) Ja nemam više razloga da živim, B) Jedan dan života, C) Proplakat će zora, D) Ako me ostaviš", Lovro je najprije iskoristio preostala dva jokera, a potom pitanje zaključao odgovorom B. Točan odgovor bio je C) Proplakat će zora.

Lovro je u pomoć kao superjokera pozvao svoju pratnju, prijatelja Josipa Paškova. Prvo pitanje na koje je od njega potražio pomoć glasilo je "Koliko je otprilike potrebno planetu Jupiteru da se okrene oko svoje osi? A) 1 sat 2) 10 sati 3) 24 sata 4) 48 sati". Josip mu je sugerirao odgovor C, a potom je Lovro iskoristio dva jokera i zaključao odgovor B, koji je bio točan odgovor.

Na devetom pitanju također je pozvao prijatelja Josipa u pomoć kazavši kako je on dobar u glazbi. Na ovo pitanje prijatelj Josip nije bio od pomoći otkrivši da ne zna točan odgovor pa je tako Lovro iskoristio tri jokera.

 

Na pitanju o Amazonu je riskirao, a intuicija ga je dobro služila pa mu je odgovor Cadabra bio točan. "Kako se Amazon, današnji fenomen internetske trgovine, zvao 1994. godine kada je tvrtka registrirana? A) Cadabra, B) The jungle, C) Online bookstore, D) Project X", glasilo je pitanje.

Da je jako dobar sa zemljopisom pokazao je na pitanju o najmnogoljudnijoj državi svijeta koja nema more. Ponuđeni odgovori su bili A) Afganistan, B) Etiopija, C) Uganda, D) Uzbekistan, a Lovro se odlučio za Etiopiju te tako stigao do iznosa od 15.000 eura već na šestom pitanju.


Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra na Novoj TV od 18 sati!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju