Posljednji ovotjedni natjecatelj kviza "Joker"

Petar Žutinić, 40-godišnji biolog po struci, koji radi kao docent na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta posljednji je ovotjedni natjecatelj kviza ''Joker''.


Sebe opisuje kao upornu, znatiželjnu, racionalnu, strastvenu, optimističnu osobu, pomalo avanturističkog duha, a taj avanturistički duh doveo ga je i do prijave u kviz ''Joker''. ''Primarno se dolazim igrati i zabaviti tako da nemam nekih pretenzija prema osvajanju novaca, no ukoliko uspijem nešto i osvojiti tim bolje. Osvojeni iznos, ovisno ako i koliki bude, bih najvjerojatnije potrošio na neko putovanje s obitelji.'', kazao je Petar.


Otac je dviju djevojčica, pa ističe, kako i nema previše slobodnog vremena za neke posebne hobije, ali voli pogledati TV kvizove, a odnedavno je počeo i baviti se sportom.
U kviz kao pratnju vodi prijatelja Mladena Starčevića koji mu može pomoći kao superjoker oko pitanja na koje Petar neće znati, odnosno neće biti siguran u odgovor, a moći će mu i vratiti jokere u bonus joker igri.

''Joker'' ne propustite u 18 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju