„Moje tijelo je zaista pretrpjelo dosta batina“

Na crvenom tepihu prestižnog televizijskog festivala u Monte Carlu, ekipa IN magazina susrela je i Davida Boreanaza poznatog po ulogama u serijama ''Buffy: Ubojica vampira'' i ''Angel'', a gledateljima Doma TV-a poznatijeg kao Seeley Booth u seriji ''Kosti'' i Jason Hayes u seriji ''SEAL Team''.

Ove je godina na festivalu imao čast predsjedati žirijem za fikciju: „Došao sam otvorena srca, jako sam praktičan čovjek, bit će potrebni sati u zatvorenoj prostoriji i mnogo dubokog razmišljanja o tome kome će pripasti Zlatna nimfa“, rekao je u intervjuu za IN magazin.

Tijekom karijere, Boreanaz je sudjelovao u brojnim fizički zahtjevnim projektima, ali priznaje da je snimanje serije ''SEAL Team'', čije se snimanje privodi kraju, bio jedan od najtežih: "To je serija visokog tempa tako da fizički jako puno zahtjeva. Ti specijalni operativci su ljudi koji su rijetko prepoznati, a rade iznimno opasan posao“.

Glumac otkriva kako ni glumiti specijalnog operativca nije lako ni bezopasno: „Nakon osam godina moje tijelo je zaista pretrpjelo dosta batina. Snimali smo u pravim Black Hawckaovima, u Jordanu, Kolumbiji, Porto Ricu, Srbiji. Sve je veoma realno.“ U Hrvatskoj su također planirali snimati, ali nažalost ipak nisu uspjeli: „Nisam bio u Hrvatskoj iako smo željeli ići tamo da snimimo dio serije“.

Koga je poveo sa sobom u Monte Carlo, kako se snašao u ulozi predsjednika žirija i kakvi su mu planovi za budućnost saznajte ovog petka, 20. rujna, u IN magazinu.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju