''To je bilo najbolje iskustvo u mom životu, najveća je to čast u našoj zemlji''

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Poznati nizozemski chef Rudolph Van Veen prošlog je tjedna posjetio Hrvatsku i tom prilikom dao intervju za kamere IN magazina. Rudolf je jedna od najpoznatijih televizijskih zvijezda, a najveću slavu stekao je pripremanjem brojnih slastica koje oduševljavaju kućanstva diljem svijeta. Koliko je cijenjen dokazuje činjenica da je 2016. godine radio je kao pastry chef na dodjeli Oscara. Novinarki Matei Slogar ispričao je kakvu je tortu spremao za jubilej nizozemske kraljice Beatrix te za koju je prigodu od 60 kilograma čokolade napravio pjevačicu Lady Gagu u pravoj veličini!

''To je bilo najbolje iskustvo u mom životu, najveća je to čast u našoj zemlji. Bio sam pozvan napraviti tortu za njezin 30. jubilej. Imao sam službeni sastanak s kraljicom i napravili smo veliku čokoladnu tortu punjenu trešnjama i malinama. Kraljica Beatrix je bila tako draga i zahvalna'' otkrio je chef za IN magazin.

Dotaknuli su se i teme hrvatske kuhinje te pitanja zašto su djeca najbolji pomoćnici u kuhinji.

Cijeli intervju s Rudolphom Van Veenom ne propustite u današnjem IN magazinu od 17.30 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju