Ekskluzivni intervju s filmskom zvijezdom

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Rijetko tko tumači zlikovce u Hollywoodu tako vješto kao Neal McDonough. Glumac poznat po ulogama u serijama Očajne kućanice te Združena braća, kao i pojavljivanjima u filmovima poput Zvjezdanih staza i Minority reporta, u Monte Carlu je ovog ljeta promovirao novi nastavak svojeg vesterna iz 2020. - The Warrant: Breaker's law i tom prilikom razgovarao s novinarkom IN magazina, Aleksandrom Keresman.


''John Breaker, kojeg glumim u Warrantu, možda je najbliži lik kojeg sam tumačio, meni osobno. Jer ima dosta problematičnu prošlost s kojom se mora nositi, kao i ja, bila to smrt ili alkoholizam npr.'' otkrio je McDonough za kamere IN magazina te dodao: ''Na kraju dana znate da će se taj tip boriti za pravdu i napraviti sve da zaštiti svoju obitelj. Ja sam isti takav. Zato mi je iskreno žao svih momaka koje će moje kćeri dovesti kući.''

Igranje gotovo isključivo negativaca nije nikakva slučajnost. Neal je predan svojoj vjeri, ali i supruzi Ruve, zbog čega odbija snimati ljubavne scene s partnericama.
''Otišao sam u Hollywood da budem komičar a završio kao zlikovac dana. Ali to je bio jedini način da se bavim ovim poslom i odlučio sam bit ću najbolji zlikovac ikad. Prije sedam godina kad sam se odrekao alkohola i približio Bogu, uvijek sam njemu bio blizu, ali ne toliko sebi, no kad sam spoznao sebe i počeo se sviđati sebi, moja karijera je krenula potpuno drugačijom putanjom.'' Govori McDonough

U dvadeset godina braka Neal i Ruve dobili su petero djece, a zaručili su se upravo u Monte Carlu. ''Već godinama se šalimo kako moramo povesti i djecu tako da smo ove godine napokon poveli svih pet. Monte Carlo je moj Disneyland, ako tu ne možete biti romantični u ovom dijelu svijeta, jednostavno nemate srce.'' zaključuje.

Detalje o tome kakvu je važnu ulogu Steven Spielberg odigrao u Nealovu odabiru prstena za suprugu te u čemu ga ima namjeru pobijediti kći London, doznajte danas u ekskluzivnom intervjuu, u IN magazinu od 16.40 sati na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju