Wilmer Walderrama i Brian Dietzen o suzama i smijehu na setu

Ekipa IN magazina u posjetu prestižnom televizijskom festivalu u Monte Carlu susrela se s iznimnim glumačkim zvijezdama koje su s njima podijelile svoja iskustva iz televizijskog svijeta. Ovog puta IN magazin donosi ekskluzivan intervju s Wilmerom Walderramaom i Brianom Dietzenom, glumcima kriminalističke TV serije NCIS koja s preko 1 000 emitiranih epizoda ulazi u svoju 22. sezonu, a od ponedjeljka 16. rujna Doma TV premijerno emitira 21. sezonu.

U ovoj su se najdugovječnijoj prime time američkoj seriji pojavljivali brojni poznati epizodisti, a stalnoj se postavi 2016. godine pridružio Walderrama. Dietzen je u NCIS-u od samog početka i posljednjih 20 godina tumači doktora Jimmya Palmera.
Iako se naknadno priključio već dobro uigranoj ekipi, Walderrama je novinarki IN magazina, Aleksandri Keresman, otkrio kako nije dvojio oko prihvaćanja uloge: „Kada su mi ponudili da se pridružim nevjerojatnoj ekipi stvarno sam se veselio biti dijelom projekta koji točno zna gdje je i razumije svoju bazu gledatelja i svoje snage“, rekao je Walderrama.

Osim lijepih trenutaka sa snimanja, dotaknuli su se i onih izazovnih i nepredvidivih. Dietzen se tako morao suočiti s pisanjem scenarija za epizodu posvećenu preminulom kolegi Davidu McCallumu, popularnom Duckeyu: „Istodobno smo oplakivali prijatelja i morali stvoriti nešto u čemu će publika prepoznati te naše emocije“, prisjetio se Dietzen.

Glumci su za IN magazin otkrili još zanimljivih anegdota i prisjetili se izazova koji su obilježili snimanje serije.

Kako biste saznali odgovor na pitanje je li teže nasmijavati publiku, odraditi akcijske scene ili skinuti majicu pred kamerama, cijeli intervju možete pogledati u IN magazinu ovog petka, 13. rujna, na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju