Poznato lice serija Melrose Placea i Tračerice

Ekipa IN magazina i ove godine prisustvovala je prestižnom televizijskom festivalu u Monte Carlu, gdje se družila sa svjetskim glumačkim zvijezdama. Među njima našla se i Kelly Rutherford, poznato lice serija poput Melrose Placea i Tračerice.

Nakon turbulentnog perioda obilježenog pravnom bitkom za skrbništvom nad dvoje djece i osobnim bankrotom, Kelly se vraća u velikom stilu. Posebno se ističe na modnim događanjima, gdje plijeni pažnju i pohvale modnih stručnjaka. Mnogi je poistovjećuju s njenim televizijskim likom Lily van der Woodsen, naj chic mamom TV ekrana.

U ekskluzivnom razgovoru s novinarkom IN magazina, Aleksandrom Keresman, Kelly je otkrila brojne zanimljivosti iz svog života i karijere. Na pitanje je li uspjela zadržati nešto sa snimanja serija, Kelly je izjavila:

''Znate što, učinila sam to u Melrose Placeu i onda mi je bilo čudno nositi tu odjeću jer me stalno podsjećala na lik, tako da na Tračerici nisam puno toga uzela baš zbog toga što će me previše podsjećati na lik. To bude čudno, kao uspomena je dobro, ali miješanje toga nije baš...''

Osim što je podijelila svoje iskustvo sa seta serija, otkrila je i detalje o svojoj novoj seriji Escort boys, te tituli stilske ikone i kraljice Instagrama. Također, Kelly je otkrila koliko dobro poznaje Lijepu našu.

Ekskluzivni intervju ne propustite ovoga četvrtka u IN magazinu od 17.30 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju