„Imam prijateljicu koja je iz Hrvatske – naučila me jednu groznu psovku…“

Emisija IN magazin donosi ekskluzivni intervju s poznatim američkim glumcem i komičarem Stevenom Weberom koji je na prestižnom televizijskom festivalu u Monte Carlu ekipi najdugovječnije lifestyle emisije u Hrvatskoj otkrio brojne detalje iz svog života.

Naklonost šire publike Weber je stekao u kultnom sitcomu 'Wings' iz ranih 90-ih, a danas, nakon niza uspješnih filmskih i televizijskih uloga, zvijezda je dramske serije 'Čikaška hitna'. Lik doktora Archera, kojeg tumači u ovoj popularnoj seriji čija se deseta sezona željno iščekuje, izazvao je podijeljene reakcije gledatelja.

Upravo o izazovima i kritikama s kojima se suočava glumeći kontroverznog doktora Archera otvoreno je progovorio u razgovoru s novinarkom Aleksandrom Keresman. „Počeo sam to uzimati osobno i bilo je obeshrabrujuće. Osjećao sam se nelagodno jer očajno se želim svidjeti ljudima“, poručuje Weber kroz šalu.

Duhoviti 63-godišnjak ekipu IN magazina ugodno je iznenadio poznavanjem hrvatskih riječi koje je naučio zahvaljujući prijateljici Hrvatici. Iako još uvijek nije imao priliku posjetiti Lijepu Našu, ne krije oduševljenje njezinom kulturom i gastronomijom s kojima se također susreo preko prijateljice i njezine obitelji. „Imam prijateljicu koja je iz Hrvatske. Njezina je obitelj bila divna, imali su odličnu kavu i rakiju, a puno smo pričali o Dalmaciji. Naučila me reći 'kako si', 'jaja' i jednu groznu psovku koju neću ponavljati“, otkriva Weber, dodajući kako mu je želja jednoga dana posjetiti Hrvatsku.

Osim o glumačkoj karijeri i Hrvatskoj, Weber je progovorio i o ulozi oca, a smatraju li ga njegova djeca cool tatom, koji su to najizazovniji trenuci igranja liječnika te bi li mogao spasiti život da mu se pruži prilika ne propustite doznati danas od 17.30 u IN magazinu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju