U glumačke vode privukao ga je "Hamlet"

PRIJE EMITIRANJA NOVA PLUS

Mert Ramazan Demir 25-godišnji je turski glumac kojega u seriji "Zlatni kavez" pratimo u ulozi mladog Ferita iz bogate obitelji Korhan. Svojim slobodnim i raskalašenim životom Ferit zadaje glavobolje djedu Halis-agi i općenito narušava ugled čitave obitelji. Iz tog razloga Halis-aga odlučuje da Ferita treba oženiti, i to djevojkom iz Gaziantepa koju će oni odabrati, kako bi se smirio.

Iako se Ferit isprva protivi dogovorenom braku, svjestan je da ne može proturiječiti djedu te na koncu pristaje, no ne planira isuviše promijeniti svoj stil života. Međutim, kada upozna svoju novu suprugu Sejran, mnogo se toga promijeni. A ono najbolje tek dolazi...

Mert Ramazan Demir s glumom se prvi puta susreo kada mu je bilo 17 godina glumeći u kazališnoj drami "Hamlet". Ubrzo su uslijedile i uloge u filmovima, dok je "Zlatni kavez" jedna od prvih serija u kojima se okušao. Kako sam priznaje, bilo je to jedno posve drugačije i novo iskustvo:

Iskreno, prvi mi je tjedan bio težak. Jer na setu serije sve se odvija vrlo brzo i u trenu se možeš nespreman zateći na sceni. Ta me brzina u početku plašila, no poslije sam se naviknuo i počelo mi se sviđati.

Iako se u slobodno vrijeme bavi i brojnim sportovima – košarkom, nogometom, stolnim tenisom, plivanjem i boksom – gluma ipak ima središnju ulogu u njegovom životu. Sanja velike snove, a u glumačkoj su mu karijeri najveći uzori Daniel Day-Lewis i Leonardo DiCaprio.

 

Mladog Merta Ramazana Demira ne propustite pratiti u seriji "Zlatni kavez" od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte nakon emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju