Kratka pauza od emitiranja...

PRIJE EMITIRANJA NOVA PLUS

Omiljena turska serija 'Zlatni kavez', koja je svojim zapletima temeljenima na istinitoj priči osvojila srca gledatelja diljem svijeta, ide na kratku pauzu od emitiranja na Novoj TV. Snimanje serije u Turskoj još uvijek je u tijeku, a povratak ove dramske serije u program Nove TV s novim i još uzbudljivijim nastavcima gledatelji mogu očekivati uskoro. Posljednja epizoda prije kratke pauze emitirat će se u četvrtak, 14. ožujka u večernjem terminu, a gledatelje očekuju napeti i dramatični trenuci između glavnih likova.

Serjan i Ferit kreću svaki svojim putem. Nakon što Sejran u potpunosti okrene leđa obitelji Korhan, pokušat će stati na noge pod svojim uvjetima, pa će sklopiti savez s Latifom. Pri tom odluči natjerati Kazima da plati visoku cijenu. I Ferit za sebe želi novi početak te će ozbiljno početi raditi na stvaranju vlastitog branda, ali i novoj ljubavnoj priči.

Propuštene epizode serije dostupne su na platformi Nova Plus, a kako će kulminirati odnos između glavnih likova doznat ćemo uskoro u novim nastavcima nakon kratke pauze!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju