Javite nam dojmove u anketi!

PRIJE EMITIRANJA NOVA PLUS

U prvoj epizodi nove turske serije "Zlatni kavez" upoznali smo imućnu obitelj Korhan čiji članovi, iako mnogobrojni, vrlo dobro međusobno funkcioniraju i sužive u zajedničkoj vili. Međutim, mladi Ferit nerijetko narušava obiteljski spokoj, ali i ugled svojim razvratnim i nepromišljenim ponašanjem.

Kada mu namjeste da je spavao s maloljetnom djevojkom te policija u ranu zoru pokuca na vrata vile, Halis-aga zna što mu je činiti. Odlučan je u namjeri da Ferita ožene za djevojku iz Gaziantepa kako bi obuzdali njegove strasti. Ifkat se bez odugovlačenja baci u potragu za najboljom nevjestom.

Iako Ferit nikako ne prihvaća dogovoreni brak, naročito zato što već ima djevojku Pelin, nema drugog izbora. Međutim, sve se promijeni kada sretne jednu isprva drsku i odrješitu gaziantepsku ljepoticu koju ne može izbaciti iz glave. Igrom slučaja, uskoro ju upozna kao Sejran, mlađu sestru Sune, djevojke koju je Ifkat odabrala kao njegovu buduću ženu.

Nakon incidenta prilikom upoznavanja Sune i Ferita, on uspije preokrenuti sve u svoju korist. Obitelj Korhan zatraži za Ferita Sejraninu ruku, na što njezin otac drage volje pristane. Sada ostaje za vidjeti kako će Sejran to prihvatiti...

Kakvi su vaši dojmovi nakon prve epizode? Je li vas serija privukla "na prvu" ili ćete prosuditi nakon još koje epizode? Odgovorite nam u anketi!

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte nakon emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju