Jeste li ih sve pogledali?

Gledaj na NOVA PLUS

U proteklih godinu dana zajedno s likovima serije "Snaga obitelji" proživljavali smo njihove brojne uspone i padove, svađe i pomirbe, ljubavi i rastanke, a sada je ta priča došla kraju. I to nimalo ne onom sretnom, već, nažalost, kraju kakav nitko nikada ne bi trebao doživjeti. 

Iako smo u posljednjim epizodama svjedočili mnogim sretnim trenutcima, obnovljenim ljubavima i ponovno spojenim obiteljima, taman kada se činilo da sve ide nabolje, samo jedna nepromišljena odluka odnijela je čak sedam života, a zauvijek uništila njih još i više.

Pa ipak, valja gledati i na pozitivnu stranu te u sjećanju zadržati samo one lijepe trenutke kojih definitivno nije bilo malo. U nastavku vam donosimo deset najboljih trenutaka čitave serije koje vrijedi pogledati još koji put!

 

1. Kadir ohrabruje Omera nakon što je Akif pred čitavom školom objavio da je Omer Suzanin sin. Nakon tog saznanja Omer se osjećao potpuno izgubljeno i usamljeno, kao da više nigdje i nikome ne pripada. No, obitelj nisu samo oni koji s nama dijele istu krv.

2. Ajbike i Berk priznaju si ljubav nakon mnogih prevladanih prepreka. Iako se isprva nisu slagali jer su iz potpuno suprotnih društvenih staleža, kada su se malo bolje upoznali shvatili su da im to ne treba biti prepreka ako se uistinu sviđaju jedno drugome.

3. Prvi iskreni razgovor Kana i Akifa. Kada je Kan prvi put došao u dom obitelji Atakul, nije očekivao da ga njegov otac neće tako lako prihvatiti. Nakon dugo skrivanja istine od ostatka obitelji Kan je konačno otvorio dušu Akifu, ali i Akif njemu.

4. Početak romanse Omera i Susen. Uoči školskog maskenbala Kan još jednom odbija Susen i njezin poziv da se zajedno maskiraju. Njihov razgovor načuje Omer koji također nema koga povesti sa sobom pa pozove Susen, na što ona pristane.

5. Nebahat i Akif ne podržavaju Dorukovu vezu s Asije. Kad Nebahat od prijateljice čuje da je Doruk čistio njezin stan s Asije, ona je izvan sebe od bijesa. Ni Akif nije zadovoljan onim što čuje te kori sina, međutim, Doruka to ne dira previše.

6. Akif pijan dolazi k Suzan i izjavljuje joj ljubav. Iako ju je već ranije posjetio, čak i zaspao kod nje te ga je Nebahat otkrila, ni taj ga incident nije spriječio da opet učini istu stvar. Međutim, Suzan baš i nije oduševljena kao on.

7. Doruk je odlučio usrećiti Emel novim svjetlećim tenisicama koje je jako željela. Kako je znao da mu Asije neće dopustiti da ih samo kupi, dogovorio je s prodavačima da pripreme iznenađenje za Emel kao da je osvojila poklon-bon. 

8. Oguldžan i Afra započinju vezu. Nakon što ga je Afra u školi pitala želi li biti s njom, ali nije dobila odgovor, odlučila ga je posjetiti kod kuće. Njezin plan upropasti Šengul, no Oguldžana to neće spriječiti. Izlazi za njom van i daje joj potvrdni odgovor.

9. Gonul i Afra sele u Njemačku. Nakon svih spletki koje je napravila kako bi pridobila Orhana, Gonul shvaća da nikada neće stati između njega i Šengul. Iako ni Šengul nije bila posve pravedna prema njoj, Gonul joj se ipak dolazi ispričati.

10. Susen je ljubomorna na Omerove obožavateljice. Kad ga jedna djevojka zamoli za poduku iz bubnjeva, Susen odmah shvati o čemu se tu radi. Na pomalo drzak ju način odbije, a ni Omer nema puno za prigovoriti na taj njezin postupak.

 

Sjećate li se svih ovih trenutaka ili ste neki propustili? Možda postoji još neka vama draga scena iz serije? Sve propuštene epizode ili one koje želite pogledati još jednom pronađite na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju