Hrabri vojnici ne odustaju tako lako...

G.I. Joe: Kobrin uzlet akcijski je film redatelja Stephena Sommersa snimljen po Marvelovom stripu G.I. Joe: A Real American Hero. Ulogu glavnog vojnika utjelovljuje zgodni Channing Tatum koji se u sklopu elitne postrojbe bori protiv zločinaca.

Radnja filma smještena je u Kazahstanu, kod transporta ubojitih raketnih glava napravljenih pomoću nanotehnologije, koju je osmislila vojna kompanija M.A.R.S. na čelu s Jamesom McCullenom (Christopher Eccleston), američki vojnici Duke (Channing Tatum) i Ripcord (Marlon Wayans) su napadnuti.

Spašava ih specijalna postrojba koja se naziva G.I Joe. Vođa im je general Hawk (Dennis Quaid) i već neko vrijeme su na tragu zločinaca koji se nazivaju Kobre i koji stoje iza ovog napada. Spašeni vojnici žele se pridružiti elitnoj postrojbi, a James McCullen šuruje s Kobrama, u nadi da će se domoći svojih posebnih ratnih glava.

"G.I. Joe: Kobrin uzlet" zadnji je film Channinga Tatuma koji je snimio u 2009. godini i tom prilikom u jednom intervjuu je izjavio kako ne voli svoju ulogu u tom filmu te dodao kako mu se film pretjerano ne sviđa. Istaknuo je da mu je ta uloga pomogla da shvati kako je svaki početak težak te da svatko jednom bude nasamaren, lud i mlad. Pogledajte ovu marvelovsku akciju i saznajte hoće li pasti zloglasna kriminalna organizacija nazvana Kobra.

Akcijski film "G.I. Joe: Kobrin uzlet" pogledajte u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju