Može li ljubav koja se spaja na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, pronaći svoj put?

Gledaj na NOVA PLUS

Uskoro se na Novoj TV počinje emitirati emotivna dramska serija o ljubavi koju je naprasno prekinulo jedno oproštajno pismo, ali ni 30 godina kasnije ljubavna vatra nije se ugasla.

Alanurin život, koji je u potpunosti ovisio o Ziji, primljenim pismom se okreće naglavačke. Točno 30 godina kasnije, bilo da to nazivamo igrom sudbine, nepogrešivom pravdom svemira ili snagom ljubavi, putevi obitelji Jildiz i Karli ponovno se križaju.

Sudbina dviju suprotstavljenih obitelji, posebice Alanur i Zije, sada je u rukama njihove djece, Asli i Mehmeta. Dok ljubav čeka da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme, sudbina Asli i Mehmeta spaja se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Asli će ići na Sorbonnu, jednu od najprestižnijih škola u Francuskoj, a Mehmet će oženiti Hatice, koju voli kao sestru. Unatoč protivljenju njihovih obitelji, odlučuju zajedno koračati tim putem. Ono što ovo dvoje ljubavnika ne zna jest da korijeni njihovih snažnih osjećaja sežu mnogo dalje, prije 30 godina. Dok su se Mehmetov otac Zija i Aslina majka Alanur spremali vjenčati, Zija je iznenada nestao i ostavio Alanur samu.

Novu tursku seriju 'Oproštajno pismo' pratite uskoro u programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju