Video s anegdotama glumaca sa seta oduševljava publiku!

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Finale sezone omiljene dramske serije "Kumovi" gledatelje očekuje večeras na Novoj TV, a moći će uživati u zgodama i nezgodama junaka iz Zaglava u čak dvije epizode.

Kroz cijelu drugu sezonu, pratili smo raznorazne dogodovštine iz najpoznatijeg fiktivnog mjesta, a mnoge scene prepričavala su se danima. Jednako zabavno bilo je i samim glumcima na setu serije. ''Bila je Ružicina promocija, onda vam je moja mama nešto se smijala i držala je vino i počela se smijat i vino je završilo po Šimi, po stolu, po ekipi...'', prepričala je za IN magazin anegdotu sa snimanja glumica Nika Barišić, koja u seriji glumi Laru. ''Mi smo se nekako tako dobro našli i nama je jako zabavno. Baš smo ono neka familija koja drma i nekako nam je gušt radit, nigdje ne zapinje'', dodala je Olga Pakalović koju u seriji gledamo u ulozi Vesne.

Njezinom televizijskom suprugu, Aljoši, odnosno glumcu Vladimiru Tintoru također snimanje ostaje u najljepšem sjećanju. ''Stvarno je obiteljska ta naša glumačka soba gdje ulazimo, svatko u svojem raspoloženju, kao dnevni boravak i baš se međusobno podržavamo. Tako da ove razmirice, to je samo u scenariju'' kazao je Vladimir za IN magazin te dodao: ''Zahvaljujući priči baš između par kolegica otkrio sam neku super dijetu, dijele se i kućanski savjeti. Ma, dijele se svakakvi savjeti. Imamo jednu dobru mrežu.''

Da na setu vlada opuštena i zabavna atmosfera gledatelji se i sami mogu uvjeriti u video uratku u kojemu je produkcija serije skupila neke od zabavnih trenutaka sa snimanja.

Glumci serije trenutno su na pauzi, no s nestrpljenjem očekuju ponovni povratak na set!

Video smiješnih trenutaka sa snimanja serije možete pogledati na službenoj YouTube stranici Nove TV:

 

Ne propustite večeras finale sezone "Kumova" od 20.20 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju