Ne propustite posljednju epizodu u petak u 20:20 na Novoj TV!

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Vinko i Aljoša zatiču Šimu na Stipanovom ognjištu. Aljoša pokušava smiriti situaciju, ali Vinko se otresa na Šimu i optužuje ju da je došla iskamčiti od Stipana što ima. Janko u gostioni suočava Zvonu s golišavom fotografijom koju je pronašao, no da se ne bi dogodio skandal, Janko ga odvlači gore u stan uz izliku da mu nije dobro. Luce saznaje da je Zvoni pozlilo pa zabrinuta traži oca.

Vinko i Aljoša dolaze u gostionu. Vinko primijeti da Aljošu zove Kata i Aljoša mu prizna da se cura zaljubila u njega. Za to vrijeme, Vesna, koja sumnja da ju Aljoša vara, shvaća da Aljoša zove Katu i suočava je s tim. Vesna izbacuje Katu te odlazi u gostionu suočiti se s Aljošom. Zvone vodi Anđelu na wellness u nadi da se bar na kratko skloni od Irisinih prijetnji. 

Šima hitno vozi Matiju u bolnicu u Sinj jer joj je pukao vodenjak i trudovi joj postaju sve češći. Luce već želi poći za Šimom i Matijom u bolnicu, ali Matijini trudovi postaju sve jači i Matija shvaća da neće stići u bolnicu. Aljoša i Vesna posvađaju se jer mu ona ne vjeruje da je lančić kupio za nju, a ne za Katu. Posvađani odlaze iz gostione, ali im kod kuće Lara objasni neke stvari u namjeri da ih pomiri.

Stipan sa Zvonom u općinskom uredu namjerava prilagoditi uvjete natječaja za prodaju zemljišta svojoj ponudi, no Zvone od njega traži mito za tu uslugu. Razdragana obitelj okuplja se u Stipanovoj staroj kući i slavi Cvitino rođenje, privremeno zaboravljajući na sve nesuglasice, rivalstva i zamjerke dok hitna pomoć odvozi Matiju i Martina s bebom u bolnicu.

Propuštene epizode serije "Kumovi" pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju