Cijela nacija nestrpljivo čeka večerašnji povratak Kumova

Najiščekivanija serija godine – Kumovi, ako je suditi po reakcijama publike, večeras se vraća na male ekrane. Nakon ljetne pauze, uzbudljive avanture, zgode i nezgode omiljenih junaka iz Zaglava ponovo će oduševljavati mnogobrojne gledatelje.

Nove epizode daju naslutiti da nije kraj promjena koje su se dogodile u posljednjih 5 godina i da će se životi omiljenih likova samo još više mijenjati: ''Nemamo još dijete, ali tko zna možda hoćemo u ovoj sezoni… a možda i nećemo.'', misteriozni su Luce (Ana Uršula Najev) i Janko (Momčilo Otašević) čiji će odnos naići na nove prepreke i kako kažu, greške u koracima.

''Pokušavamo biti s vama u kući, oraspoložiti vas, ponekad i rastužiti…'' ističe Radoslava Mrkšić čiji će lik Ivka u novim nastavcima otkriti šokantnu istinu koja će poremetiti poseban odnos koji su kroz posljednje dvije sezone gradili Lara (Nika Barišić) i Tomi (Fabijan Pavao Medvešek).

Dok se s nestrpljenjem odbrojavaju sati nove epizode Kumova, pravi hit na društvenim mrežama postala je rap himna Kumova, koja je u svega nekoliko dana ostvarila preko 800.000 pregleda. U glavnoj ulozi rapera je glumac Lovre Kondža koji utjelovljuje lik Martina Akrapa. U pjesmi je kratkim i dinamičnim stihovima naglasio karakteristike pojedinih likova i istaknuo simbole Zaglava: ''Pršut, rakija, Zaglave, tradicija – nove epizode čeka cila nacija''.

Da su Zaglave dobile novi hit svjedoče pozitivni komentari na društvenim mrežama: ''Najbolja najava ikad za Kumove'', ''Top najava!'', ''Najbolja serija na svijetu a tekst je fenomenalan'', a pozitivni komentari išli su i izvođaču: ''Martine ovo je odličan uvod u seriju Kumove, tko bi reko da si postao odličan reper'', ''E svaka ti čast čupavi'', ''Kapa dole meštre'', ''Martine bravo, reper i pol''.

Da Kumomanija trese društvene mreže potvrđuju i impresivne brojke. Videi objavljeni ususret povratku Kumova, na društvenim mrežama Nove TV (Facebook, Instagram, TikTok i YouTube), ostvarili su preko 3 milijuna pregleda.

Nova iskušenja, nove nevolje i nova iznenađenja ne propustite u novim epizodama serije ''Kumovi'' od 20:15 sati na Novoj TV!

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju