''Nove epizode čeka cila nacija…''

Dok raste uzbuđenje pred povratak omiljenih Kumova na Novu TV, obožavatelji serije mogu uživati u novoj poslastici – rap himni Kumova.
Nove epizode serije ''Kumovi' samo što nisu krenule s emitiranjem, a na to podsjeća Martin (Lovre Kondža) u dosad neviđenoj ulozi repera! Zahvaljujući njegovom angažmanu najgledanija dramska serija dobila je svoju himnu.
Odmah na početku pjesme Lovre pjeva: ''Ko će koga privarit, ko će dicu rodit, bolje ti je gledaj, nikad neš pogodit!'' te tako najavljuje uzbudljive nove epizode.

 

 

Dok ne krenu novi nastavci, obožavatelji mogu sudjelovati u kreativnom natječaju na društvenim mrežama serije, a sve što je potrebno napraviti jest odgovoriti na pitanje ''Koji je tvoj omiljeni lik iz serije “Kumovi” i zašto?'' 10 obožavatelja s najkreativnijim odgovorom, prema pravilniku natječaja, bit će nagrađeno majicom s motivom Kumova.

U nadolazećim epizodama serije dramatični preokreti i kompleksne veze nastavljaju oblikovati živote likova u Zaglavama. Vinko je suočen s razočaranjem kada shvaća da Jasenka neće pružiti pomoć, dok se Aljoša pokušava nositi s Vesninim preseljenjem u Ljubljanu. Pritisak raste kada Vinko, zbog anksioznosti, odluči dignuti kredit, dok Zvone koristi Anđelinu odsutnost kako bi pokušao riješiti situaciju s parcelom.
Natječaj za direktoricu TZ-a donosi nove intrige, dok se Vinko suočava s optužbama za podmićivanje i Matija saznaje uzbudljive tajne o Stanislavovom ocu. Uz sve to, Martin se suočava s krađom automobila, a Milica, nakon noći provedene s Vicom, bori se s vlastitim osjećajima. Tko će izvući deblji kraj, a kome će dobro doći velike promjene koje su zahvatile Zaglave ostaje za vidjeti u intrigantnim nastavcima.

Nove epizode serije ''Kumovi'' koje „čeka cila nacija“ vraćaju se u ponedjeljak 2. rujna od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju