Tržišna pozicija koju je Nova TV izgradila u dva desetljeća postojanja rezultat je rada tima entuzijasta i profesionalaca. Nova TV je od 2000. godine rasla, a i mi smo rasli i razvijali se zajedno s njom. Često smo pioniri u neistraženim područjima te si često postavljamo ciljeve za koje nismo ni sanjali da bi ih mogli dostići, ali znamo da uspjeh ovisi isključivo o nama samima. Svakodnevno stvaranje novih vrhunskih zabavnih i informativnih sadržaja zadatak je koji svaki radni dan pretvara u novi izazov.

Naš je cilj dokazati da ništa nije nemoguće. Uspješan radni dan je onaj na kraju kojeg smo ponosni na rezultate svog rada.

Gledate nas zato što smo zabavni

Kreiranje zabavnih sadržaja iziskuje trud, entuzijazam i savršen sklad tima stručnjaka. Činjenica je da rezultat njihova rada ne bi bio tako zabavan kada se i oni sami pri tome ne bi dobro zabavili. Osluškujemo želje i preferencije naših gledatelja, dajemo priliku mladim neotkrivenim talentima, pratimo svjetske trendove te uvodimo novu sferu televizijske zabave u Hrvatskoj.

Vjerujete nam zato što smo pouzdani

Ponosni smo na neovisan i utjecajan informativni program koji ostvaruje kontinuirani rast gledanosti, pohvale struke i gledatelja. Etabilirana novinarska imena kreirala su profesionalno okruženje u kojem naši mladi kolege imaju priliku učiti od najboljih, razviti svoje sklonosti i ponositi se onime što su postali. Svoj utjecaj nacionalne komercijalne televizije koristimo kako bismo pored proizvodnje TV programa poboljšali i društveno okruženje u kojemu djelujemo. Tijekom godina sudjelovali smo u nizu humanitarnih i društveno-odgovornih akcija, a to sa zadovoljstvom činimo i dalje otvarajući u svom programu teme od javnog značaja.