Dijabetičar, starac bez oba stopala i posve slijep postao žrtva prijevare. I to od svog prijatelja koji mu je obećao brinuti se o njemu, u zamjenu za njegovu imovinu.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Darovni ugovor potpisan, a starca – bolesnog i samog – ostavio u šupi. 


Jesmo li baš toliko zadovoljni ili samo inertni? Dok u drugim zemljama prosvjedi sliče izvanrednom stanju, mi smo po pitanju traženja svojih prava – sramežljivi. Što će prosječnog Hrvata natjerati na prosvjed? I zbog čega smo dosad izlazili na ulice?


S mjesta direktora APN je smijenjen nakon što je otkriveno da je svom sinu kupio stan preko tog istog APN-a. Tad je rekao "Sram me koliko nemam", a sada otkrivamo kako Krešimir Žunić bespravno nadograđuje kuću! Tadašnji stranački kolege su se zgražali, no je li Žunić i dalje član HDZ-a?


Nezapamćene oluje, orkanski vjetrovi, suše, poplave, ekstremi. U Jadranu svako malo nova tropska riba, pčele umjesto zimskog sna već izašle, u Zagorju i pokraj Dunava niču prvi maslinici. Posljedice klimatskih promjena u Hrvatskoj su itekako vidljive, a prema procjenama temperatura će nastaviti rasti.