Neumjesni komentari, pregled koji je trebao, ali nije bio samo ginekološki.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Mahom zaposlenice gradskih tvrtki u Splitu tvrde – to je bilo zlostavljanje. Sve su prijavile nadležnima. Isti ginekolog, inače zaposlenik Doma zdravlja SD županije radio u privatnoj poliklinici. Njegov šef tvrdi – moje dopuštenje nije imao. 


Nevjerojatna krađa osobnih podataka. Redovnu studenticu koja je došla na razgovor za posao, ali odustala -  poslodavac bez njezinog znanja prijavio na puno radno vrijeme, na mirovinsko, za nju čak dobivao subvenciju. Ne bi za sve to ni saznala da joj majka nije dobila rješenje o dugu od porezne uprave. Protiv poslodavca podnesena je kaznena prijava, a slučaj je na državnom odvjetništvu. 


U manje od dva tjedna ono što se činilo kao dalek i nedosanjan san, ljudi dobra srca pretvorili su u najdivniju stvarnost. Uz prikupljenih gotovo 100.000 eura, kreće se s radovima na novoj kući, novom i ljepšoj budućnosti za Bogdanku i Ljiljanu kojoj su od svih poklona koje je dobila najdraže lopte. Sada ih, kaže, ima previše, pa će višak podijeliti s prijateljima. 


Taman su sanirali štetu jednog nevremena, a u roku od 24 sata, pogodilo ih novo. Deseci centimetara blata i voda do koljena, i to u skloništu koje je napuštenim psima - jedini dom. Provjereno donosi prilog o skloništu za životinje kraj Bjelovara koje inače muku muči s financiranjem. Oni koji ga vode kažu, nakon ovog – sjeli su i plakali!