200 kuna za kombi otpada! Ilegalni deponiji u okolici metropole cvjetaju!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

I na privatnoj i na državnoj zemlji. A na njima pojedinci dobro zarađuju. I to godinama. Na osnovu dojava građana i udruga, i mi smo se uvjerili i dokazali dobro uhodan biznis. 

 Prije točno dvije godine šokirale su nas scene iz Kine. Prije svega odnos vlasti prema građanima i mjerama koje su uveli. Kakvo je stanje danas u svijetu, a kakvo u Hrvatskoj? Kako zaštititi zdravlje, a pritom ne ugroziti prava i slobode? 

 Na drugom je mjestu smrtnosti u Hrvatskoj. Oni koji prežive, nose se s trajnim posljedicama. Premda je češći u starijoj životnoj dobi, mi vam donosimo priču o mladima koji su ga doživjeli. Djevojčici od 14 godina, ali i mladiću koji je sa 29 godina morao ponovo učiti i hodati i govoriti. 

 Je li predrasuda da većina parova, koji dožive tragediju da im dijete postane teški invalid, ne ostaju u vezi? Kako se nositi s takvim izazovima, kako spasiti brak, ne zanemariti ostalu djecu? Govore nam dvije obitelji koje su doživjele i preživjele najgore što roditelji i parovi mogu doživjeti – bolest, pa čak i smrt djeteta.