Bolest, pa potres u kojem su izgubili sve. Kad su mislili da im se ukazala slamka spasa i da će im dobri ljudi pomoći – novac je nestao.

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Što se dogodilo sa sredstvima koje je putem Humanitarne udruge „Slavonsko srce“ trebala dobiti obitelj Sigur iz Glinske poljane? Predsjednik udruge tvrdi – „Da, potrošio sam ga na kocku, drogu i kur** i odgovarat ću ako treba!“

 

Radi li Bioplinara u Donjem Miholjcu prema zakonu? Bivši radnici tvrde – dovozi se miješani otpad kojeg ondje ne bi trebalo biti. Tko je i kako dozvolio izmjene? Mještani prosvjeduju, a buni se i sam gradonačelnik!

 

Ispadi političara prema medijskim djelatnicima:  premijer i predsjednik sve češće prozivaju novinare. Stanje u Hrvatskoj u odnosu na regiju, još se čini dobrim. U Sloveniji novinarke nazivaju prostitutkama, a u Srbiji tvrde – tajne službe nas progone zbog našeg rada. 

 

Od tinejdžerskih dana živi s multiplom sklerozom! No stanje Mariju Puškariću sve je teže. Sa svojih 33 godine, prikovan je za krevet i potpuno ovisan o tuđoj pomoći. Obitelj koja se nastoji održati na okupu jedinu šansu za njegovo stanje vidi u privatnoj klinici u Njemačkoj! No novca za skupi tretman još uvijek nemaju dovoljno!