Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Dali su mu tisuće eura za montažne kuće. Kuće nisu izgrađene, a novac nisu dobili natrag. Javili su nam se kad su vidjeli prilog o prevarenim seljacima. Jer iza svega stoji isti čovjek, bivši političar, a danas poduzetnik Miroslav Mašić. Naša reporterka uspjela ga je nakon dva tjedna suočiti s optužbama. On tvrdi – svi lažu, on je nevin!

Govore nam - završili smo na bolovanju, pod teškim stresom zbog odnosa prema nama. Nakon što je priča već izašla u nekim medijima, zaposlenici s invaliditetom KBC-a Rijeka, javili se i Provjerenom. Istražili smo što se točno događa u prozvanom KBC-u? Od optužbi na račun uvjeta rada, izvanredne otkaze, radne sporove i kako nam govore sugovornici - namještanje natječaja.

250 tisuća tona troske i dalje je u Dugom Ratu. Godinama mještani upozoravaju i brinu zbog vlastita zdravlja. Donosimo detalje nagodbe države i investitora. Pred kameru Provjerenog stala i ministrica zaštite okoliša i otkrila detalje oko sanacije koja uskoro kreće.

Kad nemaš ni pet godina a već imaš poduzetnički duh. Pa uz pomoć tate radiš kućice za ptice i prodaješ. Jedan je 13-godišnjak zaradio za novo računalo tako što ga je baka naučila izrađivati keramičke figurica. U doba kada klinci najradije vise na ekranima – donosimo jednu sasvim drukčiju priču!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju