Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Stanovnici Vrginmosta na nogama, kažu tvornica za recikliranje plastike koju su nedavno otvorili kineski vlasnici po cijele noći buči i topi plastiku, smrad je neizdrživ! Inspekcija utvrdila niz nepravilnosti, naredila mjerenje zraka, pa čak i DORH provodi istragu zbog sumnje u kazneno djelo onečišćenja okoliša.

Kulturu očistiti od antihrvatskih elemenata, revidirati udžbenike povijesti, isključiti programe za nacionalne manjine iz obrazovnog sustava, stimulirati majke da ostanu kod kuće, deratificirati Istanbulsku konvenciju. Dio je to programa Domovinskog pokreta, stranke koja pregovara za ulazak u Vladu. Stručnjaci upozoravaju – segmenti su diskriminatorni, ugrožavaju slobode i pozivaju na cenzuru.

Koji su razlozi zbog kojih mladi danas postaju redovnice, redovnici, svećenici? I koliko su se motivi odlaska u samostane promijenili u posljednjih 50 godina? Premda se na Crkvu gleda pod prizmom otkrivenih skandala, interes za duhovnim zvanjima postoji. O svojim odlukama, govore oni koji su ih i donijeli, nerijetko i uz nerazumijevanje najbližih.

 

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju