Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

 

Fizički napali ekipu Provjerenog za vrijeme snimanja - prijetili da će ih vući za kosu po blatu, da neće izaći iz šume. Lokacija Ježdovec kraj Zagreba koja je godinama samo šuma na papiru. U stvarnosti – odlagalište otpada u kojem caruju privatnici koje i sam gradonačelnik naziva kriminalnim organizacijama.

Tri puta je renovirala stan i svaki put bi ga zatekla u istom stanju, poplavljenog. Susjeda u stanu iznad pušta vodu koja je njezin dom doslovno uništila. Osoba je to kojoj je očigledno potrebna pomoć jer i ona sama živi u nehumanim uvjetima, a svojim radnjama ugrožava i sebe i druge. Susjedi strepe, na rubu snaga, godinama se bore s institucijama, mole za pomoć, i opet ništa. Pa se pitaju hoće li odgovorni reagirati tek kad se dogodi neko veće zlo?

Trinaest godina nije progovorila ni riječ. U stanju je budne kome, nepokretna. U međuvremenu su im se djeca oženila i poudavala, dobili su unuke. Mnogo se toga promijenilo, no ne i Hajrina ljubav prema svojoj Elmini. I nije mu nimalo teško presvlačiti, hraniti, kupati i masirati. Jer ona je bila i ostala ljubav njegova života. Nije film, već stvarna priča!

Prije nekoliko dana vratio se sa svojevrsne olimpijade za osobe s Downovim sindromom i to sa srebrom oko vrata! Matea kojeg smo upoznali prije deset godina, sada osvaja postolja i obara s nogu svojom vedrinom i osobnošću, ali i judo potezima. Zovu ga slatki, a kad ga vidite, bit će vam jasno i zašto.

 

 

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju