Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Na pitanje reporterke Provjerenog, gradonačelnik Umaga je počeo bježati od naše kamere.Tko i kako dolazi na listu za POS-ove stanove? Djeca roditelja koji imaju po deset apartmana, podnositelji zahtjeva koji imaju tvrtke, skupocjene automobile, pa čak i estradne zvijezde!

Zašto se događa da sudovi i centri za socijalnu skrb otkriju adresu žrtava zlostavljanja koja bi po zakonu morala biti tajna? Ispovijest žrtve nasilja koja se godinama skriva po sigurnim kućama dok njezin zlostavljač šeta čekajući izvršenje kazne! Voditeljica sigurnih kuća apeliraju na suce: prestanite ugrožavati živote žrtava!

Priziv savjesti jednom je presudio obveznom vojnom roku. Što o tome danas misle mladi i jesu li spremni na takvu vrstu obuke? Provjerili smo i u kakve kampove prolaze mladi Slovenci?

Spasio je obitelj iz kuće u plamenu. Pomagao unesrećenima tijekom nevremena u Slavoniji, krv je darovao preko 45 puta. Niz dobrih djela Josipa Kordića impresivan je i dug, ali on sebe ne smatra ni herojem ni posebnim. On je kaže samo čovjek kakav bismo svi trebali biti.

 

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju