Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Prijeti susjedima, galami, ruši zidove, izbušio je rupe koji narušavaju statiku zgrade i sigurnost drugih stanara. Stan u kojem živi je potpuno uništen, a sve to traje godinama. Policija intervenira, vlasnik stana je nekoliko puta i hospitaliziran, no rješenja nema. Provjereno istražuje kako je to moguće?

Dokumenti inspekcijskog nadzora koji potvrđuju - cijeli niz grešaka doveo je do smrti malene Nikoll. Roditelj su osuđeni na zatvor, no što će biti sa sedam kaznenih prijava protiv socijalnih radnika. Za Provjereno govori i baka preminule djevojčice. Na sve je kaže upozoravala, no nitko ju nije slušao .

Pokušaj državnog udara u Rusiji koji je počeo i završio u jednom danu. Slabi li Putinova moć? Tko je Wagner? Tko je Prigožin? I kako je isti od kuhara postao šef najveće plaćeničke vojske u Rusiji, pogledajte u reportaži Provjerenog.

Mijat je dobio mjesto u domu, Leon nakon toliko mjeseci napokon je u svom pravom domu, a ne u bolnici, Lava je napravila prve korake! Boba i Ljilja će ga dobiti, a Zvone je već jest vlasnik novog krova nad glavom! Velike priče o malim ljudima koje su rasplakale naciju, dale razmišljati, one u kojima su brojni građani pokazali snagu humanosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju