Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Jeste li sigurni da je obiteljska grobnica i dalje vaša? Provjereno donosi bizaran slučaj sa zagrebačkog Mirogoja. Da im se nije dogodio smrtni slučaj – ne bi ni saznali da su ostali bez grobnice, a nisu ni jedini. Kako je to moguće? Tko je preprodavao vječna počivališta? Je li u pitanju organizirani kriminal? – istražuje Provjereno

Sa 45 godina, žena ima šansu od samo 1 posto roditi s vlastitim jajnim stanicama. Neplodnost u muškaraca se posljednjih desetljeća udvostručila. Samo u Hrvatskoj, potpomognutom oplodnjom rođen je cijeli jedan grad od 35 tisuća ljudi. Kako se nositi s problemom neplodnosti? I zašto je, unatoč tome što je isti sveprisutan, i dalje ta tema stigmatizirana?

Što kada vas država ili grad izvlaste osobne imovine, i pritom ne plate ni centa? Na njihovim zemljištima izgrađeni su – dalekovod, cesta, park za djecu, i to u tri različita kraja zemlje. Nikada nisu dobili odštetu, godinama vode sudske sporove te tvrde – ne, ne tražimo povrat imovine, nego fer naknadu!

Kako je živjeti s albinizmom? Sa svim pitanjima, osobnim problemima i pogledima okoline s kojima se suočavaju od malih nogu. Ana i Svetlana će vam reći – ima problema, ali mi smo odlučne i uporne. I u tome što rade, uistinu su sjajne. Provjereno donosi priču o dvjema ženama - strastvenoj sportašici i fotografkinji, i studentici koja uz fakultet radi i kao model.

Provjereno gledajte četvrtkom na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju