Dnevnik Nove TV

Informativni program

Viktorija Bednjanec

Redakcija

Viktorija Bednjanec diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu 2017., a iste godine pridružila se i timu informativnog programa Nove TV.

Tijekom studija novinarska iskustva stjecala je na Radio Studentu te na lokalnom zagrebačkom radiju Enter Zagreb. Prije dolaska na Novu TV sudjelovala je i na ljetnoj novinarskoj školi N1 televizije, gdje se prvi put upoznala s procesom izrade televizijskih priloga. Radno iskustvo stekla je i u vođenju društvenih mreža na domaćim portalima. Uz dnevne informativne emisije, sudjelovala je i na specijalnim projektima, kao što su doček Vatrenih te emisije lokalnih, parlamentarnih, predsjedničkih i europskih izbora. 

''Novinarstvo je, općenito, dinamičan, nepredvidiv, uzbudljiv, vrlo zahtjevan i odgovoran posao. Dosadašnje iskustvo u redakciji Nove TV naučilo me važnosti rada u timu i kvalitetne komunikacije. Vrlo je dojmljivo gledati iskusnije kolege kako rade i razmišljaju, pogotovo one koje sam 'do jučer' gledala na televiziji, a danas sjedim pored njih.''


X