Dnevnik Nove TV

Informativni program

Stipe Sladoljev

Redakcija

Stipe Sladoljev novinarsku karijeru započeo je uoči nogometnog Svjetskog prvenstva 2002. na HRT-u, a Novoj TV pridružuje se 2004. godine.

 Izvještavao je s dvije Olimpijade: u Ateni 2004. i Pekingu 2008. Uz vijesti i emisije o skijanju i nogometu, najviše se bavio prijenosima slobodne borbe i boksa. Od 2011. do 2015. godine stekao je veliko iskustvo rada na regionalnoj i međunarodnoj televiziji Al Jazeera, na kojoj je imao priliku i nekoliko puta izvještavati za Al Jazeeru English i Al Jazeeru Sport. U kolovozu 2015.  vraća se sportskoj redakciji informativnog programa Nove TV, gdje prati sva važna sportska događanja te vodi, uređuje i komentira prijenose borilačkih sportova. 

''U današnje doba informacije kruže sve brže i sve lakše. U toj šumi informacijskih kanala ljudi  biraju one najpouzdanije, a tu se Dnevnik Nove TV etablirao (i iz dana u dan iznova se trudi i uspijeva potvrditi) kao izvor pouzdanih i relevantnih informacija. Sport je strast koja pokreće milijarde širom svijeta, a ja kroz ovaj posao imam privilegiju biti sudionik te čudesne priče. Naša sportska redakcija iz dana u dan traži i donosi najbolje sportske priče i najzanimljivije analize, uz sve više izravnih prijenosa najjačih sportskih događaja. Užitak je biti dio takve ekipe i ovakvog posla.''


X