Dnevnik Nove TV

Informativni program

Sabina Tandara-Knezović

Redakcija

Sabina Tandara Knezović, istaknuta politička reporterka Nove TV, najjačem informativnom programu u zemlji pridružila se 2005. godine.

Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Tijekom studija sudjelovala je u brojnim projektima, a dobitnica je i Rektorove nagrade za izradu promotivnog spota Fakulteta političkih znanosti. Od 2005. dio je informativne redakcije Nove TV. Kontinuirano prati političke teme, posebno rad Ureda predsjednika, Vlade te parlamentarne stranke. U svojem novinarskom radu izvještavala je s predsjedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora, ulaska Hrvatske u Europsku uniju, a diljem svijeta pratila je hrvatski državni vrh te izvještavala s najvažnijih sastanaka hrvatskih čelnika i vodećih stranih političkih lidera. Izvještavala je i iz ratne zone Afganistana. U organizaciji američkog veleposlanstva završila je edukacijsku radionicu na Sveučilištu u Missouriju na temu novih medija. 

''Novinarstvo je moja ljubav. To je profesija koja traži jako puno odricanja i davanja, posao pun stresa u kojem ideš do kraja, a pritom vječno paziš da ne pregoriš, posao nepredvidiv i pun iznenađenja. Ujutro ne znaš kako će ti završiti dan. Gotovo pola života odrastam uz Dnevnik, mogla bih reći da sam dijete Nove TV.''


X