Dnevnik Nove TV

Informativni program

Martina Bolšec Oblak

Reporterka/novinarka

Novinarka i reporterka Nove TV na nagledaniju televiziju na hrvatskoj medijskoj sceni došla je 2011. godine, a iskustvo u novinarstvu počela je graditi sudjelovanjem u školskim listovima.

Ljubav prema ovom poslu bila je jasna i prije upisa na Fakultet političkih znanosti, gdje je 2012. diplomirala s titulom magistre novinarstva. Martina je tako još u osnovnoj školi pohađala Novigradsko proljeće, u srednjoj je završila sva četiri stupnja Govorničke škole, a na fakultetu je sudjelovala na radionici američkog novinara Sam Swana. Jaka snaga informativnog tima Nove TV od početka svog djelovanja na ovoj televiziji, prati priču o Kamenskom odnosno radnicama koje su se same organizirale nakon zatvaranja tvornice, a inače voli pratiti priče iz školstva i socijalne teme iz hrvatskog društva.

Martina zadnje tri godine sudjeluje i u rubrici Bolja Hrvatska koja u sklopu Dnevnika Nove TV donosi pozitivne priče o mladim i uspješnim ljudima, od umjetnika, glazbenika, profesora, volontera do znanstvenika, informatičara i brojnih drugih.

X