Dnevnik Nove TV

Informativni program

Lina Dollar

Redakcija

Lina Dollar na Novu TV došla je početkom 2020. godine kao dopisnica s područja Istarske županije, a već je prvi radni dan imala javljanje uživo.

 Svoju novinarsku karijeru započela je kao dopisnica RTL-a, gdje je radila od 2006. do 2016. godine. Uređivala je i bila novinarka emisije Moja Istra, koja se emitirala na lokalnim i regionalnim televizijama. Okušala se i na poslovima organizatora i location managera za vanjske produkcije na spotovima, serijama, filmovima, dokumentarnim filmovima te sportskim prijenosima. Krajem ožujka 2020. pridružila se timu Nove TV, gdje kao dopisnica prati široki spektar tema s područja Istarske županije.

''Novinarstvo je sastavni dio mog života. Mi se novinari slovom i pričom, a kolege snimatelji slikom, trudimo vjerno i točno prenijeti sve ono što smo zatekli na terenu. Izvrsna suradnja svih karika našeg tima zaslužna je za ono što svi gledamo u Dnevniku. Ponekad imamo osjećaj da živimo u autu, dnevno prelazimo stotine kilometara, ali kad dan prođe, i kad vidiš svoje minute u najgledanijem Dnevniku vjerujući da ćeš nešto uspjeti promijeniti, znaš da je vrijedilo.''


X