Dnevnik Nove TV

Informativni program

Ivan Kaštelan

Redakcija

Ivan Kaštelan ekipi informativnog programa Nove TV pridružio se u svibnju 2019. kao dopisnik, nakon što je gotovo 15 godina karijeru gradio u tiskanom i internetskom novinarstvu.

Ivan je svoju karijeru počeo u Splitu, gdje je 2004. godine pokrenuo Splitski portal, da bi samo godinu kasnije postao dio tima Slobodne Dalmacije. Pet godina je bio urednik portala Slobodne Dalmacije, prvo u rubrici Sport, a potom izvršni urednik novosti. Tijekom dugog niza godina rada u tiskanom novinarstvu najviše je pratio teme vezane za Split, s naglaskom na komunalnu i lokalnu politiku. Kao najzanimljivije priče o kojima je izvještavao u dosadašnjoj karijeri navodi onu o pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije nad Engleskom na Webleyu, izvještaj s britanskog glazbenog festivala Glastonbury i razgovor s jednim od najboljih chefova današnjice Virgiliom Martinezom. 

''Ozbiljnim i temeljitim novinarstvom dugoročno se mogu baviti samo oni koji ovaj posao žive 24/7. Dnevnik Nove TV je zasigurno vrhunac informativnog programa na hrvatskim televizijama, pa kad sam dobio poziv da nakon 14 godina u pisanom novinarstvu budem dio ove dugogodišnje uspješne priče, nisam dugo razmišljao, iako mi se svakodnevica otada u potpunosti promijenila. Uživam svakog dana učiti od najboljih ljudi u ovom poslu.''


X