Osim prekrasne priče, donosi i impresivnu glumačku postavu

Kyle Kingson (Alex Pettyfer) bogati je tinejdžer koji u životu ima sve što može poželjeti, ali unatoč tomu on uživa u ponižavanju slabih i neuglednih.

Kyle na zabavu poziva svoju nepopularnu kolegicu Kendru (Mary-Kate Olsen) koja ima reputaciju vještice. Nakon što ju ponizi pred svima, Kendra na njega baca kletvu. Kyle se pretvara u ružno stvorenje kojeg se svi boje, a jedini način na koji se može osloboditi kletve je taj da u godinu dana pronađe osobu koja će ga zavoljeti. Vidjevši svoju kolegicu Lindy (Vanessa Hudgens) na ulici, Kyle je spasi od opasnih dilera i dovede je u stan. Sada mu Linda postaje jedina nada da će ga zavoljeti.

Glumačka postava filma poznata je gotovo svakom tinejdžeru. Naime, žensku glavnu ulogu igra Vanessa Hudgens koja je slavu postigla vrlo popularnim filmom "High School Musical". Također, tu je i Mary Kate Olsen koju imamo priliku vidjeti u nešto mračnijem izdanju. Iako su je gledatelji navikli vidjeti u prpošnim i vrckavim ulogama, ulogu zle vještice igra izvanredno uvjerljivo.

Glavni glumac Alex Pettyfer za ulogu je morao biti obrijane glave te svakog dana snimanja prolaziti mukotrpnu pripremu koja je trajala i po pet sati. Kako bi bolje razumio što njegov lik emotivno zaista prolazi, Pettyfer je u zastrašujućoj maski ostajao i nakon snimanja i tako izlazio u vanjski svijet. Odlučio je provesti svojevrsni eksperiment i vidjeti kako će "obični ljudi" reagirati kada ga vide takvog: odlazio je u napučena mjesta poput trgovina i šoping centara. Rekacije su bile, kako kaže, nevjerojatne.

Neil Patrick Harris, najpopularniji po urenebesnoj ulozi Barneyja, igra Kyleovog slijepog učitelja. Valja spomenuti kako je Harris inzistirao da dobije neprovidne leće i da je za snimanja filma bio zaista slijep.

Film "Zvijer" šalje divnu poruku, a to je da će nam se zaista vratiti ono što radimo drugima – bilo to dobro ili loše. To je na vlastitoj koži iskusio Kyle koji se suočio s time na njemu najgori mogući način. Bio je kažnjen za vlastito ponašanje i izgubio ono što mu je najdraže – njegov izgled. Ubrzo je saznao kako je njegova vanjština bila jedino što je okolini mogao ponuditi.

Kako je Kyle upoznao sam sebe i time se iskupio svima koje je povrijedio, ne propustite pogledati u filmu "Zvijer" u subotu poslijepodne na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju