Za radnika u tvornici putovanje zvuči kao savršeni odmor od frustrirajućeg života koji vodi

Dobro došli u Rekall, tvrtku koja snove pretvara u stvarnost. Za radnika u tvornici Douglasa Quaida (Colin Farrell), usprkos prekrasnoj supruzi (Kate Beckinsale) koju voli, putovanje koje se odvija samo u umu, ali ostaje u pamćenju kao stvarno iskustvo zvuči kao savršeni odmor od frustrirajućeg života koji vodi. No kad procedura pođe po krivu, Quaid postaje lovina. Odjednom mora bježati od policije koju kontrolira vođa slobodnog svijeta, kancelar Cohaagen (Bryan Cranston), te se udružuje s pobunjenicom (Jessica Biel) kako bi došao do vođe pokreta otpora prije nego što bude prekasno.Glavnog lika u „Totalnom opozivu“ utjelovio je Collin Farrell, a njegovu sprugu u filmu glumi Kate Beckinsale. U nekim scenama Collin i Kate su se morali poljubiti, a Farrell je ispričao kako su poljupci s glumicom bili vrlo neugodni. Izjavio je kako mu je nelagodu stvaralo to što je redatelj filma, Len Wiseman, tada bio u braku s glumicom Beckinsale. Jednu od scena borbi Wiseman je odlučio snimiti u jednom kadru, a to nije bio nimalo lak zadatak. Tu su scenu morali snimiti čak 22 puta, odnosno snimali su sve dok Collin Farrell nije savršeno odradio borbu.

 

Jessica Biel u ovom je filmu dobila ulogu pobunjenice Meline, a tu je ulogu najprije odbila Scarlett Johansson jer se željela posvetiti snimanju filma „Osvetnici“. Farrell je ulogu Quaida oteo glumačkim kolegama Tomu Hardyju i Michaelu Fassbenderu.

Napeti akcijski film "Totalni opoziv" ne propustite gledati u utorak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju