Oboje su priznali kako im je i jednom i drugom bila želja barem jednom u karijeri raditi zajedno

Oren Little (Michael Douglas) egoistični je i antipatični prodavač nekretnina. Nakon smrti žene, okrenuo je leđa svojim susjedima. Njegova susjeda Leah (Diane Keaton) svoju tugu za preminulim suprugom pretočila je u pjevanje. Oren nije ljubitelj djece pa se nađe zatečen kada mu se pojavi sin i zamoli ga da mu pričuva devetogodišnju kćer Sarah (Sterlin Jerins). Ova molba ne bi bila toliko čudna da je Oren znao da ima unuku. Malo po malo, Oren počinje otvarati svoje srce...

"Tako to ide" uzbudljiva je komedija Roba Reinera, koji je već dokazao da zna snimati komedije i uspješno spajati humor s romantikom. Natjerao je gledatelje da navijaju za vezu Meg Ryan i Billy Crystal u hit klasiku iz 1989. "Kad je Harry sreo Sally", a 1995. u filmu "Američki predsjednik" gledatelji su navijali da Michael Douglas i Annette Bening odbace čudnovate društvene odnose na političkom polju i postanu par.

Glavne ulogu u filmu pripale su Michaelu Douglasu i Diane Keaton. Oboje su priznali kako im je i jednom i drugom bila želja barem jednom u karijeri raditi zajedno. Reiner im je tu želju i ostvario, ali tek nakon što je Dianeinu ulogu ponudio glumici Sissy Spacek koja ju je naposljetku odbila.

Osim planetarno popularnog Michaela Douglasa koji u "Tako to ide" glumi čangrizavog starca, u Hollywoodu postoji još jedan Michael Douglas koji je, kako bi uspio u svijetu glume, odlučio promijeniti ime. Sin poznatog američkog glumca Kirka Douglasa tako je uzeo prezime Diane Keaton kao dio svojeg umjetničkog imena.

Romantičnu komediju "Tako to ide" ne propustite pogledati u srijedu navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju