Za sve ljubitelje akcije

Slavni redatelj Tony Giglio ranije je režirao filmove "Extraction" s Jonom Fooom i "Chaos" s Jasonom Stathamom i Wesleyem Snipesom, čovjek je koji zna kako iskoristiti resurse koji su mu dani. Nije potrebno puno novaca za snimiti pristojan akcijski film, a Giglio zna kako ugurati više akcije u kratko trajanje filma od većine filmova koji traju više od dva sata.

Ovaj film najbolji je dosad s puno vrhunskih pucanja i borbe prsa u prsa. Dodavanje akcijske zvijezde Michaela Jaija Whitea veliki je plus, a Sam Jaeger je solidan kao glavna uloga u filmu.

Film počinje s prilično impresivnim snimanjem i nakon malo vremena za utvrđivanje zapleta i likova, radnja se nastavlja i ne prestaje sve do odjavne špice.

Sam Jaeger predvodi glumačku postavu i definitivno ima izgled i pokrete za akcijski film.Akcijska zvijezda Michael Jai White uvijek je dobrodošao u svakom filmu, a ni ovaj nije iznimka.

White uvijek ima zapovjednu i zastrašujuću prisutnost u svojim filmovima, a kada vidite što može učiniti rukama i nogama, to ga samo čini još moćnijim. Whiteov Škorpion je tajanstvena i opasna osoba, a Whiteove borbene vještine na ekranu dobro su iskorištene u filmu. Kad udari ljude, to jednostavno izgleda kao velika bol.

Sjajnu akciju "S.W.A.T.: Pod opsadom" ne propustite u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju